Ons team

Een leerkracht staat er niet alleen voor op De Schelp. Als team trekken we gezamenlijk op om ons onderwijs zo betekenisvol mogelijk te maken.

Liefde voor het kind

Onderwijs begint bij de leerkracht in de klas. Zijn of haar liefde voor het vak en voor kinderen maakt het verschil. Wij hebben een fijn team dat elke dag haar best doet om alle kinderen te zien en te horen en het beste uit hen te halen.

In de praktijk levert dat soms vragen op. Hoe ga je om met kinderen de zich minder snel – of juist sneller – dan normaal ontwikkelen? Hoe kun je je lees- of rekenonderwijs verder verrijken?

Onze specialisten

Daarvoor kun je terecht bij onze specialisten, leerkrachten die zich extra verdiept hebben in een specifiek aspect van het onderwijs. We hebben onder meer een reken-, taal & spelling-, hoogbegaafdheids-, dyslexie- en gedragsspecialist.

Wat geven we kinderen mee?

In het team wisselen we continu kennis en ervaringen uit. Onze Intern Begeleider stuurt een adviesteam aan dat zich bezighoudt met passend onderwijs, leerlingenzorg en schoolontwikkeling. Ons onderwijs beperkt zich niet tot het klaslokaal. Het is een teaminspanning waarbij we ons telkens afvragen: wat willen we kinderen meegeven in de wereld van nu?

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan een kort bericht via onderstaand formulier en we nemen spoedig contact met je op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.